دادن خبر بد مخصوصا زماني که مصيبت خيلي شديد باشد، براي هيچ کس کار آساني نيست. کم نيستند کساني که بعد از شنيدن يک خبر بد، دچار شوک، سکته و حتي مرگ نيز شده اند. پس پيش از آن که بخواهيد به فردي (مخصوصا يک بيمار قلبي) خبر ناگواري بدهيد؛ بايد زمينه را به گونه اي بچينيد که او بيشترين آمادگي براي شنيدن خبر شما را داشته باشد. براي مثال خبرهاي مربوط به درخواست طلاق و جدايي با ايجاد آمادگي و با حالتي ملايم و خبرهاي بد در مورد بيماري، مرگ يا آتش گرفتن خانه بهتر است مستقيم و بدون حاشيه انتقال يابد. چرا که خبرهاي دسته دوم نياز به اقدامي سريع و فوري دارند. براي اطلاع بيشتر درباره نحوه دادن خبر بد به گونه اي که کمترين رنجش را ايجاد کند، در ادامه مقاله با ما همراه باشيد.


 


براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباط با ديگران و نحو? اطلاع دادن خبر بد مي توانيد با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسي حامي هنر زندگي از طريق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگيريد.


 


منبع : خبر بد را چگونه بايد انتقال داد؟


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله سجود Kelly تولیدی مانتو و مقاله درمورد تولیدی مانتو تجهيزات و دريچه هاي تنظيم و توزيع هوا Medarlo درباره‌ی فیدارابزار سلامت زنان و بانوان ايراني lahzeakhar کوشش کاران